Obrazec za včlanitev

Pridružite se nam

Vsak, ki se želi včlaniti v potapljaški klub PRO DIVE mora lastnoročno izpolniti prijavni obrazec in ga v celoti izpolnjenega vrniti na sedež kluba. Brez pravilno izpolnjenega obrazca ne morete postati član kluba.

 

NAVODILA ZA NAMESTITEV PREGLEDOVALNIKA DATOTEK PDF

– Kliknite na http://get.adobe.com/si/reader/ in odpre se vam spletna stran, s katere boste prenesli program Acrobat Reader na trdi disk svojega računalnika.
– Kliknite na gumb DOWNLOAD (PRENESI) in računalnik vas bo vprašal, kam naj shrani program Acrobat Reader. Označite, kam želite shraniti program.
– Sedaj bo stekel postopek prenosa programa Acrobat Reader s spletne strani Interneta na namizje vašega računalnika. Postopek prenosa bo trajal nekaj minut, a ne obupajte predčasno, saj morate to storiti samo enkrat!
– Sedaj, ko je postopek končan, poiščite datoteko, ki ste jo prenesli in jo zaženite z dvojnim klikom.
– Zažene se nastavitveni program. Potrdite vse izbire in izberite mapo, v katero naj se program instalira. (ponavadi pustimo kar ponujeno mapo!)
– Ko se nastavitev programa Acrobat Reader konča, na novo zaženite spletni brskalnik (npr. Netscape Navigator, Internet Explorer, Opera …). Sedaj lahko odprete vse programe takoj v samem brskalniku ali pa jih shranite na disk in pogledate kasneje.