nitrox diver 40

»Ste kdaj sanjali o daljših ne-dekompresijskih mejah, daljšem času za slikanje ali raziskovanje razbitin? Ste kdaj med potopi želeli večjo varnost pred potencialno nevarnostjo dekompresijske bolezni?«

Nitrox je odgovor. Glede na manjši delež dušika v plinski mešanici, ki jo vdihujete, bo imelo vaše telo manj dela in desaturacijski čas se bo zmanjšal.

Na tečaju NITROX-OBOGATENI ZRAK se boste naučili vsega potrebnega za načrtovanje potopov z obogatenim zrakom,varne uporabe Nitrox-a in pravilnega analiziranja plinske mešanice v vaši jeklenki.

»Brezplačen Nitrox« je slogan v mnogih resortih. To pomeni, da vam ne bo treba plačati polnjenja jeklenk z Nitrox-om, pred potopom pa bodo v vseh potapljaških centrih zahtevali na vpogled veljavno Nitrox izkaznico.

Tečaj NITROX – OBOGATENI ZRAK vsebuje opcijski potop, tako je to idealna »zimska specialnost« pred začetkom vaših potapljaških počitnic.

Takoj po tečaju greste lahko na potapljanje in uživate v prednostih potopov z obogatenim zrakom NITROX.

Tečaj NITROX – OBOGATENI ZRAK zajema naslednje teme:nitrox

– Uvod v Nitrox
– Nitrox, vaše telo in podvodni svet
– Vaš Total Diving sistem in Nitrox
– Planiranje vaših Nitrox potopov

POGOJI ZA PRISTOP NA TEČAJ:

– Potapljaška izkaznica OWD ekvivalentna kategorija katerekoli druge šole (SSI, PADI, CMAS, NAUI, PSS …)

– Minimalno 12 opravljenih potopov z avtonomno potapljaško opremo potrjenih v vašem potapljaškem dnevniku

– Zdravstveno stanje primerno za ukvarjanje s potapljanjem

Primarni cilj vsakega SSI tečaja specialnosti je naučiti vas pomembnih veščin v prijetnem okolju. Vsi tečaji temeljijo na učenju doma, kratkih lekcijah v učilnici in vodnem treningu.

Vsak tečajnik v ceni tečaja prejme vso potrebno literaturo specialnosti NITROX, potapljaški dnevnik in po uspešno opravljenem tečaju na morju prejme še diplomo in mednarodno izkaznico.