Naslednji potapljaški tečaj

tecaj

Naslednji potapljaški tečaj

INFORMATIVNI SESTANEK o pričetku začetnih in nadaljevalnih tečajev bo v mesecu septembru.  Klubski prostori se nahajajo v samem kopališču Pristan za blagajno desno.

INFO o pričetku tečaja bo v torek 5. septembra ob 18.00 uri

Klubski prostori http://www.prodive.si/klubski-prostori-prodive/

Več opisa začetnega in nadaljevalnih tečajev najdete na http://www.prodive.si/zacetni-tecaj-owd/

Začetni potapljaški tečaj OWD, nadaljevalni Speciality Diver in ostale specialnosti DEEP, NITROX, PERFECT BUOYANCY, WRECK, DRY SUIT, DAN tečaji prve pomoči in O2 Oxygen Provider.

RESCUE TEČAJ za vse, ki imate opravljene specialnosti nočno, navigacija, deep, nitrox, prvo pomoč, Oxygen provider in bi želeli pridobit najbolj zaželjeno potapljaško kategorijo v rekreativnem potapljanju Master Diver.

Prijavite se na info@prodive.si

Tečaj je lahko tudi individualen za posameznika ali manjšo skupino izven napovedanih terminov.

Akontacija ob prijavi in dvigu literature je 100€.

Nadaljevalni tečaji SPECIALITY DIVER do globine 30m, DEEP DIVING do 40m in NITROX so potrebni v kolikor se želite potapljati varno in več kot 18m globoko.

V ponudbi tudi DELUX ZAČETNI in NADALJEVALNI INDIVIDUALNI POTAPLJAŠKI TEČAJI z zaključkom morskega dela na Rdečem morju ali kjer koli po svetu na toplem tropskem morju

ČE ŽELITE TEČAJ OPRAVIT, KUPIT  ČEZ VIKEND STE ŽAL NA NAPAČNEM NASLOVU, V PRO DIVE KLUBU ŽAL NI INSTANT TEČAJEV V DVEH DNEH.

Več informacij lahko dobiš kadarkoli na gsm: 041 – 60 18 18

Bojan Majcen

SSI – Master Instruktor 59425

www.prodive.si

www.belindasport.si