Globinsko potapljanje

» Globina privlači številne potapljače, saj so globinski potopi vznemirljivi. «

Potapljajte se na mestih, ki so jih pred vami raziskali le redki! Pridobite izkušnjo potapljanja na razbitini pod 30 metrov! Da bi takšne potope opravili varno potrebujete veščine in znanje, ki jih pridobite na tečaju GLOBINSKO POTAPLJANJE.

Brez pravega treninga so lahko takšni potopi tveganje, ki ga ni mogoče obvladati. Za pravilno planiranje potopa se morate najprej seznaniti z vsemi možnimi tveganji, povezanimi z GLOBINSKIM POTAPLJANJEM.

SSI-jev tečaj GLOBINSKO POTAPLJANJE vas bo seznanil z veščinami, znanjem in izkušnjami, ki jih potrebujete za varno in udobno potapljanje v globinah.

Takoj po tečaju lahko greste na potapljanje in uživate v morskih globinah do 40m.

Tečaj GLOBINSKO POTAPLJANJE zajema naslednje teme:

– Vaš Total Diving sistem in globinsko potapljanje
– Planiranje globinskega potopa
– Globinski potop
– Ø Potencialne nevarnosti
– Ponavljanje globinskih potopov

POGOJI ZA PRISTOP NA TEČAJ:

– Potapljaška izkaznica SSI – SPECIALTY DIVER ali izkaznica AOWD katerekoli druge šole ( PADI, CMAS, NAUI, PSS …)
– Minimalno 30 opravljenih potopov z avtonomno potapljaško opremo potrjenih v vašem potapljaškem dnevniku
– Zdravstveno stanje primerno za ukvarjanje s potapljanjem

Primarni cilj vsakega SSI tečaja specialnosti je naučiti vas pomembnih veščin v prijetnem okolju. Vsi tečaji temeljijo na učenju doma, kratkih lekcijah v učilnici in vodnem treningu.

Tečaj GLOBINSKO POTAPLJANJE lahko kombinirate še s specialnostjo WRECK DIVING POTAPLJANJE NA RAZBITINAH – oba tečaja boste lahko vključili v vaše globinske avanture. Možnosti potopov boste imeli neomejene!

Vsak tečajnik v ceni tečaja prejme vso potrebno literaturo specialnosti DEEP DIVER, potapljaški dnevnik in po uspešno opravljenem tečaju na morju prejme še diplomo in mednarodno izkaznico.